dijous, 22 de desembre de 2016

Recomanacions de lecturesPosted: 21 Dec 2016 09:04 AM PST

Gemma Pascual i Escrivà. Vampira. Ser o no ser. Ed. Santillana Infantil

La Núria, una jove vampira del nostre temps, acompanyada del seu avi, intenta desbaratar els plants malèfics d'uns malvats humans que volen apoderar-se del món. Una novel·la d'aventures entre vampirs.


Albert López Vivancos. Em dic Saül i sóc un noi normal. Ed. Animallibres

Saül està decidit a mostrar-se tal com és i afrontar les conseqüències. No serà fàcil però el que desitja, per sobre de tot, és ser acceptat tal com és, sense disfresses ni màscares.

Nahoko Uehashi. Moribito. Ed. SM


Balsa és una experta en arts marcials, valenta i amb molta resistència a la lluita. Ofereix la seua protecció a grans i xicotets, rics i pobres, buscant la redenció pels seus orígens. A través de les tres entregues coneixerem a Balsa i l'acompanyarem per diferents escenaris i aventures en el Japó antic.Posted: 21 Dec 2016 09:03 AM PST

Tracy Chee. La lectora. Ed. Gran Tavesía


En un món anomenat Kelanna els seus habitants no saben llegir. No saben el que són els llibres i sols existeixen alguns exemplars guardats secretament. Sefia, la jove protagonista, descobreix que els seus pares han estat guardant un d'aquests llibres, el qual pot ser la causa que Sefia haja estat fugint d'uns misteriosos perseguidors. El coneixement i el vincle que estableix amb aquest document el possa en la pista d'un món meravellós, on anirà a la recerca de respostes. 


Dirk Reinhardt / Montserrat Gòdia. Train Kids. Ed. Milenio Publicaciones

Train Kids és el relat del viatge que inicien milers de joves llatinoamericans cada any, tractant d'arribar als Estats Units a través de Mèxic, buscant una vida millor. Un llibre de ficció basat en el testimoni real de la investigació de l'autor i periodista
Miguel, un jove mexicà, junt amb quatre joves més, posen veu a aquesta dura realitat i a un viatge molt perillós.

Jennifer Niven. Aquí és on tot comença. Ed. FanBooks

Libby, de setze anys, i Jack, de disset, dos joves en principi molt diferents, descobriran que tenen molt en comú després que una broma els uneix. Una lectura que anima a anar més enllà de les aparences físiques.
Posted: 21 Dec 2016 09:02 AM PST
Matthew M. Quick. Jóvenes poetas rebeldes. Ed. Alfaguara

Nannette O'Hare era una adolescent exemplar, bona filla i excel·lent estudiant. Fins que arriba a les seues mans un llibre especial, dedicat a un culte prohibit. A partir d'aleshores la seua vida canviarà radicalment i la vertadera personalitat de Nannette eixirà a la llum.  
Macip Garzón. Herba Negra. Ed. Fanbooks

Guanyador del 31é Premi Ramon Muntaner. Un grup de joves descobreix una organització secreta que pretén controlar la civilització utilitzant una planta modificada al laboratori. L'herba, afegida a la beguda, els permetrà controlar la ment de la gent. Una aventura contrarellontge per salvar el món.Antonio José. Besos en los bolsillos. 99 historias y una canción de amor. Ed.Alfaguara 


José Antonio és cantautor i fou el guanyador del programa televisiu La Voz el 2015. En Aquest llibre recull 99 relats curts on l'amor pren el protagonisme en diferents formes i moments. Un llibre molt romàntic, il·lustrat, amb una cuidada edició.
Posted: 21 Dec 2016 09:00 AM PST

Patrick Ness. Un monstruo viene a verme. Ed. Nube de Tinta


Novel·la fantàstica, s'ha convertit en un èxit entre joves i adults. Conor és un xiquet de tretze anys qui passa per una difícil situació familiar.  En la seua ajuda se li apareix un monstre, un gegant que l'ajudarà a acceptar la pèrdua de la seua mare malalta. En aquest 2016 va tindre la seua adaptació als cinemes, una pel·lícula dirigida pel cineasta espanyol Juan Antonio Bayona, amb molt bona acollida per part del públic.
José Ignacio Valenzuela / Patricia Betteo. Mi abuela, la loca. Ed. Birabiro


Vicent ha d'anar a viure a casa de la seua àvia, una dona peculiar i estrambòtica que no es comporta com ell espera. Una de les coses que aprendrà amb ella és el gust per la lectura i l'escriptura de poesia. El xiquet acabarà contagiat de l'entusiasme de l'àvia, a qui estimarà cada volta més. Una lectura divertida i emotiva sobre l'amor per la literatura. Michael Ende. Momo. Ed. Alfaguara

Nova reedició d'aquest títol juvenil publicat el 1973, una lectura atemporal que no perd actualitat. Momo és una xiqueta amb un do especial, capaç de transmetre la felicitat a la gent. Però això canviarà quan arriben els homes de gris, els quals convencen a tots que allò millor és estalviar el temps per gastar-lo més endavant. A partir d'aleshores ningú no té temps per fer res, i menys jugar amb els xiquets. Momo, amb l'ajuda de la seua tortuga Casiopea i el mestre Hora, s'enfrontarà als lladres del temps perquè la gent torne a viure. Una lectura sobre l'amistat, la importància dels llaços familiars, la imaginació i, sobretot, el plaer de gaudir de les coses senzilles.
Bon Nadal  i bona lectura!!!!!