dijous, 19 de maig del 2016

30 ANYS DE BROMERA



Bromera
 
 
BUT_Serie-Verhoeven
Amb la col·laboració de Màrius Serra, a Bromera us proposem un repte només apte per a addictes a la novel·la negra! Us agrada Pierre Lemaitre? Esteu enganxats a la tetralogia d'aquest autor? En aquest cas, no us podeu perdre els nostres #Lemaitregrames.

Des d'avui fins al dimarts 31 de maig, cada dia –excepte els caps de setmana– es llançarà a les xarxes socials un Lemaitregrama, és a dir, un enigma inspirat en la tetralogia negra de Pierre Lemaitre –Irène, Alex, Rosy & John i Camille–, publicada a la col·lecció «L’Eclèctica».

Per participar-hi, caldrà resoldre el Lemaitregrama del dia i enviar-ne la solució correcta a l’adreça
lemaitre@bromera.com abans de les 12 de la nit. A banda de la resposta, caldrà fer-hi constar el nom, els cognoms i un número de telèfon.

En finalitzar el concurs, se sortejarà entre els màxims encertants la sèrie completa signada per l’autor, així com un premi de 100 € per gastar a la vostra llibreria preferida.

A més, entre tots els participants se sortejaran 6 llibres pertanyents a la col·lecció signats per Pierre Lemaitre. Com veieu, és molt fàcil participar i aconseguir la millor literatura negra en la nostra llengua!

Els noms dels vencedors es faran públics el dia 2 de juny. Esteu preparats per enfrontar-vos al repte?

Podeu consultar les bases completes del concurs
en aquest enllaç.