dimecres, 18 de maig del 2016

PREMI ENRIC VALOR DE NARRATIVA JUVENIL 2016


El premi Enric Valor de narrativa juvenil convocat per Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya arriba a la 36a edició.


S'acaba d'obrir el termini, que acabarà l'1 d'octubre de 2016.

Es poden presentar els originals mitjançant dues modalitats: la clàssica, de cinc còpies en paper enquadernades i també a través de correu electrònic. Aquesta darrera modalitat ha estat la més escollida pels participants en les darreres edicions. En els dos casos la llargada té les mateixes limitacions, entre 70 i 150 fulls.

La dotació és de 6000 euros a compte de drets d'autor i un gravat de Rafael Armengol, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases a la següent pàgina: http://www.bullent.net/premi-enric-valor/

Formaran el jurat Sabina Asencio, Joan Bustos, Isabel Garcia Canet, Pilar Puchades i Núria Sendra.

Joan Bustos entra al jurat com a guanyador de l'any anterior amb la novel·la Paraules de Júlia, una novel·la que ja és a les llibreries.
Júlia & Helena. Dues amigues, des de sempre i per sempre. Bojament enamorades (o no) del professor d'anglès. És estiu i la Júlia marxa als Estats Units, mentre que l'Helena ha de recuperar els suspensos. Però al setembre no es retroben, tot i les promeses que res no canviaria: la Júlia no vol saber res de l'Helena. Ni de ningú. Què va passar aquella nit de besos robats, just abans del viatge? Mentre no hi hagi respostes, quedaran les paraules.  Paraules de Júlia.

El lliurament del premi serà, com és tradició, prop de Santa Llúcia, el dissabte dia 17 de desembre de 2016 en la vila de Picanya.